Bedrijfsfilms

Elk bedrijf zijn eigen karakter

Special Eyes maakt met grote regelmaat bedrijfsfilms. Zowel profit als non-profit organisaties weten ons te vinden. Ze vertrouwen erop dat wij met onze werkwijze en visie iets extra’s inbrengen.
Zeker ook omdat een goede samenwerking met de opdrachtgever een belangrijke plek inneemt bij onze producties.

Bekijk de portfolio

Hoe we werken

Voor de productie van onze bedrijfsfilms, werken we intensief met u, de opdrachtgever, samen. Na twee decennia in het vak wordt het kunnen genieten van het vak van filmmaker alleen maar groter. En daarbij hoort een harmonieuze manier van werken, waarbij vanaf het begin oor is voor de wensen van de opdrachtgever. Met onze Special Eyes vinden wij vervolgens vaak net die ene twist om een verhaal of verhaallijn op een andere manier tot leven te brengen. Onze portfolio is hier getuige van.

Super mooi! Het blijft zeer doen. Altijd weer. Film heeft impact, ernstig en informatief. Vol respect en liefde.

Werken met Special Eyes is zowel persoonlijk als professioneel een inspirerend creatief proces. Mede dankzij hen hebben wij goede informatie video’s kunnen ontwikkelen, die aansprekend en effectief zijn voor onze staf in meer dan 90 landen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Gemeente Amsterdam, VARA, Oxfam Novib, Nederlandse ambassade Canada, Golfbaan The Dutch, Feuerstein Instituut Nederland, Zonnehuis groep, Conclusion, AVRO, Omrop Fryslân, Juzzt Football, Sleeuwijk Yachting, Fraudehelpdesk, Easy Estepona, Omroep Gelderland, Omroep Max, Museum Sjoel Elburg, Uitgeverij Mozaiek, Stichting Sam, Spar, Gemeente Haarlemmermeer, Fronterra Foundation, De Nieuwe Draai, Leyden Academy.

BEKIJK DE PORTFOLIO

klik hier

twee ogen bruin gespiegeld aan blauw
twee ogen blauw

We gebruiken cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en om inzicht te krijgen in het zoekgedrag van de bezoekers van de site. 
Maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op. We weten niks van je. Zip, nada, niks