Documentaires

Verhalen die verteld moeten worden

We houden van mensen met een opmerkelijke visie, een aangrijpende geschiedenis of een opvallend talent.
Sommige staan volop in de spotlights,
andere blijven hun hele leven achter de schermen.
Maar allemaal hebben ze een verhaal dat ons raakt.
Deze verhalen willen wij in onze documentaires vertellen.

Bekijk de portfolio

Hoe we het aanpakken

Het idee

Veel ideeën voor onze documentaires ontstaan tijdens ons werk. We komen met zo veel verschillende mensen in aanraking, luisteren, gaan in gesprek en horen dan opeens een verhaal langskomen waarvan we denken: dit is zo bijzonder dat het kan uitgroeien tot een film. Dan volgt de eerste ronde research om te kijken of zo’n idee ‘levensvatbaar’ is in alle opzichten: toegankelijkheid, financiën en de juiste plek voor uitzending en/distributie.

Werkwijze

Onze werkwijze bij onderwerpen die we zelf initiëren – zo diep mogelijk ingaan op een onderwerp – vraagt een lange aanlooptijd: vaak zijn we een jaar of langer bezig met deze documentaires om dit te bereiken. Het samenstellen van het team dat aan zo’n productie werkt is dan ook essentieel voor ons, want naast het belang van de totstandbrenging van deze films telt voor ons ook de weg erheen sterk mee. Een mooi en harmonieus team is daarbij van groot belang.

BEKIJK DE PORTFOLIO

klik hier

twee ogen bruin gespiegeld aan blauw
twee ogen blauw

We gebruiken cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en om inzicht te krijgen in het zoekgedrag van de bezoekers van de site. 
Maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op. We weten niks van je. Zip, nada, niks