Lezingen

Een kijkje achter de schermen

In de afgelopen 20 jaar zijn we de hele wereld over gereisd om bijzondere verhalen vast te leggen. Onderweg hebben we zo veel meegemaakt, dat het mooi is de opgedane kennis nu te delen. Dit gebeurt in de vorm van lezingen waarbij wij een behind the scenes delen van lopende projecten, zoals het grote internationale project ´Truus’ Children’. Een groep geïnteresseerden krijgt een sneak preview van de film te zien.

Waarom lezingen?

Het delen van kennis komt ook goed tot zijn recht bij het lesgeven aan studenten in ons vak: dat van filmmaker. Daarbij komt tegenwoordig zo veel meer kijken dan regie en techniek. Denk hierbij aan fondsenwerving, netwerken en team building. Die kennis delen is een mooie manier van overdracht. De sessies worden gevuld met anekdotes over de bijzondere mensen die wij mochten filmen; en over wat er allemaal goed/fout kan gaan.

Interesse in een lezing? Laat het ons weten!

twee ogen bruin gespiegeld aan blauw

Wie gingen u voor?

Soroptimisten, Verzetsmuseum Amsterdam, Filmhuis Alkmaar, Boekhandel Pied a Terre Amsterdam, Kindertransport Association New York, AJR (Association of Jewish Refugees) London, Gemeente en scholen Neu-Isenburg Duitsland.

Een impressie

We gebruiken cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en om inzicht te krijgen in het zoekgedrag van de bezoekers van de site. 
Maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op. We weten niks van je. Zip, nada, niks